KloakLab teamet består af en masse dygtige formidlere

Mette Lynge Nielsen
Formidlingskoordinator

Mette står for den daglige drift af Kloaklab, udvikling af nye forløb og samarbejde med skolerne i projekter som Elever af Ellehammer på Dansborgskolen i Hvidovre, samt CodingClassCopenhagen.

Mette er uddannet folkskolelærer og natur- og udeskolevejleder.

Christine Adzer Mølgaard
Formidlings- og udviklingsmedarbejder

Christine er formidler hos KloakLab og står samtidigt for at udvikle nye undervisningsforløb. Hun samarbejder med skolerne i forskellige projekter og står derudover for KloakLabs nyeste tiltag KloakLab i klassen for 3.-4. klasser.

Christine er uddannet folkeskolelærer.

Amanda Fleischer
Formidler

Amanda er 24 år og læser Naturgeografi på Københavns Universitet. Amanda er særligt interesseret i bæredygtighed og vigtigheden af, hvordan vi tager os af vores eget vand og egne ressourcer.
Et fun fact om Amanda er, at hun har en tvilling.

Amanda har en bachelor i Geografi og Geoinformatik fra Københavns Universitet.

Asbjørn Skipper Christiansen
Formidler

Asbjørn på 23 år er en rejseglad naturgeograf, der studerer Geografi og Geoinformatik på 4. år på Københavns Universitet. Han har interesser bl.a inden for klima og naturressourcer. Inden for spildevandsrensning er han særligt interesseret i hvordan man udnytter ressourcer fra spildevandet.

Asbjørn har erfaring med at undervise i sit tidligere job som mentor og lægger meget energi i at gøre undervisningen spændende og interaktiv.
Et fun fact om Asbjørn er, at han kan holde en pomfrit mellem fortænderne.

Emma Gandrup Nielsen – Formidler

Emma er 25 år og læser Human Geography kandidaten på 1. år. Hun interesserer sig særligt meget for hvordan man kan udnytte ressourcer fra spildevandet, fx til bioenergi. Hun drømmer om at få et spændende arbejde efter hun bliver færdig med sin kandidat.

Et fun fact om Emma er, at hun lige har lært at kitesurfe.

Miriam Lodahl – Formidler

Miriam er 24 år gammel og læser biologi på 2. år på Københavns Universitet. Hun kunne godt tænke sig at blive gymnasielærer, med enten matematik eller kemi som 2. fag. Hun har særlig interesse for de biologiske processer i rensningen og ressourceudvindingen fra spildevandet. Hun er også interesseret i måder hvorpå man kan optimere og effektivisere renseprocessen.

Et fun fact om Miriam er, at hun har boet halvandet år i Grønland, hvor hun arbejdede på et hotel i Aasiaat.