KloakLab teamet består af en masse dygtige formidlere

Mette Lynge Nielsen
Formidlingskoordinator

Mette står for den daglige drift af Kloaklab, udvikling af nye forløb og samarbejde med skolerne i projekter som Elever af Ellehammer på Dansborgskolen i Hvidovre, samt CodingClassCopenhagen.

Mette er uddannet folkskolelærer og natur- og udeskolevejleder.

Christine Adzer Mølgaard

Christine er formidler hos KloakLab og står samtidigt for at udvikle nye undervisningsforløb. Hun samarbejder med skolerne i forskellige projekter og står derudover for KloakLabs nyeste tiltag KloakLab i klassen for 3.-4. klasser.

Christine er uddannet folkeskolelærer.

Emil Mejdal Petersen
Formidler

Emil på 24 år er formidler i KloakLab, hvor han med godt humør lærer fra sig og viser rundt. Emil studerer biologi med specialisering i økosystemer, og på renseanlægget har Emil en særlig interesse for renseprocessernes påvirkning af miljøet.

Amanda Fleischer
Formidler

Amanda er 23 år og læser Naturgeografi på Københavns Universitet. Amanda er særligt interesseret i bæredygtighed og vigtigheden af, hvordan vi tager os af vores eget vand og egne ressourcer.

Amanda har en bachelor i Geografi og Geoinformatik fra Københavns Universitet.

Asbjørn Skipper Christiansen
Formidler

Asbjørn på 22 år er en rejseglad naturgeograf, der studerer Geografi og Geoinformatik på 5. semester på Københavns Universitet. Han har interesser bl.a inden for klima og naturressourcer.

Asbjørn har erfaring med at undervise i sit tidligere job som mentor og lægger meget energi i at gøre undervisningen spændende og interaktiv.