KloakLab i Klassen

Med et helt nyt koncept: ”KloakLab i klassen” tilbyder vi nu at komme til jer. Tilbuddet er målrettet de 3. og 4. klasser, som har lang vej til vores anlæg.

Forløbet varer tre lektioner og indeholder viden om vandets kredsløb og processen på renseanlægget. Vi skal selvfølgelig også finde ud af, hvad der sker med havmiljøet, hvis vandet ikke bliver renset.
Eleverne arbejder undersøgende med forskellige forsøg og skal lave deres egen model af et rensningssystem.

Vores helt nye sorteringsspil giver eleverne på en legende måde viden om, hvad der må komme i toilettet, hvad der skal smides i skraldespanden, og hvordan vi udnytter de ressourcer, der er i spildevandet.

Christine er klar til at rykke ud til skolerne med vores helt eget og nye sorteringsspil.

Det praktiske
Et besøg af KloakLab i klassen kræver ikke andet end, at du sørger for et lokale, som vi kan være i og en storskærm, vi kan koble computeren på. Vi pakker bilen med alt det udstyr, vi skal bruge.

Hvem kan booke et forløb

Tilbuddet er målrettet de 3. og 4. klasser, som har lang vej ud til vores anlæg, og som har svært ved nå dertil med bus og tog til et forløb.

Book et forløb allerede nu

Vi rykker ud alle onsdage i skoleåret 2020/21, med start fra d. 2. september. Der er åbent for booking fra mandag d. 10. august.

Ring til os på tlf. nr. 93 63 68 49 og book til din klasse!


Vi glæder os til at komme på besøg hos jer.

Vandets vej gennem renseanlægget og tilbage til forbrugerne og havet