Brug skoletjenesten

Emner: Brug af Skoletjeneste i egen undervisning
Varighed: 2 1/2 time

Målrettet til proffesionshøjskolens læreruddannelse

Når man bruger eksterne læringsmiljøer inddrager man viden fra virkeligheden til sin undervisning. Ved at undersøge mulighederne i sit lokale område og de enkelte steder, kan man få det meste ud af besøget.

Tag de studerende i naturfagene med på besøg i KloakLab, hvor vi vil snakke om hvordan man kan bruge de eksterne læringsmiljøer bedst muligt. Vi tager udgangspunkt i BIOFOS’ skoletjeneste, hvor der naturligvis er fokus på spildevand, som er et Fællesfagligt Fokusområde.

Vi kommer ind på gensidige forventninger til hinanden og de studerende afprøver et af de forsøg som folkeskoleeleverne laver når de er på besøg.

Rundvisning

Rundvisningen er altid en del af besøget hos BIOFOS. Eleverne kommer med rundt og ser (og lugter!) renseanlægget, hvor især de store forklaringstanke og luftningstankene (biologisk rensning) ofte er populære. Her bliver mængder og kapacitet meget synligt.

Rundvisning
Elever på rundvisning

Inden forløbet:

Som forberedelse til et besøg vil det være en god ide at orientere sig her på vores hjemmeside www.kloaklab.dk og www.undervisning.kloaklab.dk

Det med sikkerhed og ansvar:

Vi gør opmærksom på at jeres besøg på renseanlægget er på eget/skolens ansvar, og det er læreren/underviseren der har ansvaret for eleverne/holdet under hele besøget.
Det er ikke tilladt at gå rundt på anlægget uden en formidler.
Renseanlægget er en arbejdsplads med mere end 50 aktive medarbejdere, maskiner og bassiner med spildevand. Derfor er der en række sikkerhedsregler, som I skal følge. Af hensyn til trafik og anlæg skal de besøgende holde sig samlet og til enhver tid følge formidlerens anvisninger.

BIOFOS har ikke ansvar for personlige ejendele.

Forløbet tilbydes på

BOOK HER